Aidon Lapin tunnelman retkeilykeskus

Tievatupa

Lasten ja nuorten keskus ylläpitää Tievatuvan retkeily- ja kurssikeskusta Sodankylän kunnassa Saariselän matkailualueella.

Tievatupa tarjoaa monipuoliset majoituspalvelut niin rippileiriläisille, hiihtokurssilaisille, kaveriporukoille kuin perheiden lomahetkiin. Tievalta löydät niin lomamökit, leireille sopivat majoitustilat kuin vaatimattomammat eräkämpät vaellusloman tukikohdaksi. Eri tasoista majoitustilaa on maksimissaan 120 henkilölle. lisäksi pihassa on joitakin matkailuvaunu- ja autopaikkoja, sekä telttapaikkoja. www.tievatupa.fi

Tievatuvalla on vuosittain noin 10 000 majoitusvuorokautta ja liikevaihto on keskimäärin ollut n. 400.000 €/v. Liiketoiminta on jakautunut järjestön ja sen jäsenyhdistysten (seurakuntien) ns. oman käytön ja ulkopuolisille myydyn käytön kesken, ollen viime vuosina suunnilleen suhteessa 50-50. Suurimpina kuluerinä ovat olleet henkilöstökulut, joiden osuus kokonaiskustannuksista on ollut keskimäärin 38%, sekä toimitilakulut n. 30 % osuudella. Tarkemmat tiedot voidaan toimittaa kiinnostuneille erikseen.

Toiminnan kehittämiseksi on tunnistettu ainakin seuraavat vaihtoehdot:

  1. Järjestö hankkii tiloihin palveluntuottaja, jolloin palveluntuottajalle maksetaan korvaus suoritettujen töiden ja/tai kuukausikorvauksen mukaisesti. Järjestö vastaa liiketoimintakonseptista ja sopimuskumppani tuottaisi ainoastaan sopimuksen mukaisia palveluita; ja
  2. Liiketoiminta annetaan kokonaisuudessaan palveluntuottajan/vuokralaisen hoidettavaksi, jolloin liiketoiminnan kehittäminen ja yhteistyö alueen toimijoiden kanssa on vuokralaisen omassa harkinnassa. Vuokralainen maksaisi järjestölle vuokraa.

 

Markkinaselvitykseen on avattu ilmoitus hankintailmoitukset sivuilla.

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/58476/notice/82421/overview

Retkeilykeskus

Verkkosivu: https://www.tievatupa.fi/

Ota yhteyttä myyjään

Tai soita:

0400 626 822

Selaa muita myytäviä yrityksiä: