Käsitöiden ja lahjatavaroiden erikoisliike Pyhätunturilla

Lettovilla Ky

Oletko intohimoinen käsitöiden tekijä ja kiinnostaako sinua työ lahjatavaroiden parissa? Miltä kuulostaisi oma yritys Pyhätunturin luonnon ja matkailumahdollisuuksien äärellä? Lettovilla on käsitöiden ja lahjatavaroiden erikoisliike

Pyhätunturin matkailukeskuksessa sijaitsevassa Pyhän Portti-ostoskeskuksessa. Lettovillan liiketoiminta on myynnissä – olisitko sinä sen toiminnan jatkaja?

Lettovillasta löytyy laaja valikoima tuotteita niin ostajalle itselleen kuin tuliaiseksi. On korkeatasoista Vuokko Männyn ja Kustavin Savipajan keramiikka, kuin myös Marttiinin, Raatinniemen, Paason ja Tomminpuukon puukkoja. Liike onkin erikoistunut puukkojen laajalla valikoimalla sekä niihin liittyvällä asiantuntijuudella.

Lettovillasta löytyy myös erittäin laaja Sodankyläläisen Kelo 8:n kelotuotevalikoima; perinteiset porontaljat, aidot käsin tehdyt noitarummut sekä paljon, paljon muuta. Myös koruvalikoima on monipuolinen – lappilaisia lähinnä hopeasta valmistettuja käsitöitä.

Lettovillan yksi raaka-aineista on poro. Uutena yrittäjänä saisit tehdä muun muassa poronluisia avainperiä ja -kaulakoruja, kännykkäpusseja, tossuja sekä paljon muuta. Yhteensä Lettovillan tuotevalikoimasta löytyy yli kolmen tuhatta myyntiartikkelia, jokaisen makuun.

Lettovilla tarjoaa myös korjauspalveluita ja mökkivuokrausta.

Paikallisten lisäksi Lettovillan asiakaskunta koostuu matkailijoista. Pyhätunturilla on meneillään useita kehityshankkeita ja kävijämäärien kasvusuunta on voimakkaasti ylöspäin.

Pyhä-Luosto-kansallispuistossa vieraili vuonna 2020 120 000 matkailijaa. Uutena yrittäjänä pääsisit olemaan osa tätä kehitystä sekä tietenkin myös itse nauttimaan Lapin luonnon tarjoamista harrastusmahdollisuuksista sekä mielekkäästä elämästä.

Lettovillan liiketilat sijaitsevat Pyhän Portti-ostoskeskuksessa, mikä on moderni liiketilojen kokonaisuus. Vuonna 2021 rakennettu liikekiinteistö tarjoaa hyvät ja avarat vuokra-, toimisto- ja sosiaalitilat.

Et ole liiketilassa yksin vaan siellä toimii muita palvelu- ja kaupanalan yrityksiä, muun muassa vaateliike ja parturikampaamo.

Ota siis oitis yhteyttä Lettovillan myyjään. Saat lisätietoja kaupankohteesta sekä saatavilla olevista dokumenteista. Kohteen myynnistä vastaa Johannes Vallivaara, ProAgria Lappi Ry.

Pyhätunturi, Lappi, Suomi

Käsitöiden ja lahjatavaroiden erikoisliike

Verkkosivu: https://www.lettovilla.fi/

Ota yhteyttä myynnin edustajaan

Tai soita:
040 684 5741

Selaa muita myytäviä yrityksiä: