Perinteikäs Hotelli Hetan Majatalo Enontekiöllä etsii uutta yrittäjää

Hetan Majatalo Oy

Hetan Majatalo Oy on lähes 100 vuoden toimintahistorian omaava perheyritys TosiLapissa, Enontekiön kirkonkylällä, Hetassa.

Kodikkaan hotellin ja majatalon pihapiiriä ympäröi Suomen käsivarren upea ja koskematon erämaaluonto. Maisemaa reunustavat lisäksi Ounasjärvi ja Ounastunturi.

Hotelli Hetan Majatalon perheyrittäjät etsivät nyt vastuullisesti ja rakkaudella hoidetulle yritykselle jatkajaa nykyisen isäntäperheen uusien tulevaisuuden suunnitelmien johdosta.

Hetan Majatalo tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia majoitus- ja matkailualan yrittäjyyteen.
Uuden yrittäjän on mahdollista jatkaa perinteikästä yritystä nykyisessä muodossaan, sillä tässä kannattavassa kokonaisuudessa on kaikki valmiina.

Yrityksen sijainti Norjan ja Ruotsin rajojen läheisyydessä, Enontekiön ja Kittilän lentokenttien läheisyys,
kasvava kiinnostus Lapin / luontomatkailua kohtaan ja kestävästi rakennettu yritystoiminta tarjoavat
kuitenkin myös 
merkittävän potentiaalin toiminnan edelleen kehittämiselle.
Nykyinen isäntäperhe on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan ja tulevaisuuden
mahdollisuuksiin erikseen sovittavalla tavalla.

Hetan Majatalo Oy:n kauppa toteutetaan ensisijaisesti yrityskauppana, johon sisältyy koko yrityksen osakekanta, kaikki rakennukset, maa-alueet, rakennusoikeudet ja kaikki liiketoiminta.

Hetan Majatalo on Lapin vanhin matkailualan perheyritys suoraan alenevassa polvessa.
Majatalon miljöö toimii sekä yrittäjien kotina että luontoa arvostavien ja rauhaa etsivien matkailijoiden suosimana kohteena. TosiLapin luonnon kahdeksan vuodenaikaa, lumivarmuus ja revontulten suuri esiintymisvarmuus sekä yötön yö ovat eksoottisia ja houkuttelevia valtteja Majatalon palveluiden markkinointiin.
Asiakaskunta muodostuu mm. yksityishenkilöistä, 
matkanjärjestäjien asiakkaista ja työmatkailijoista.
Jokaisella vuodenaikasesongilla on omaa, tyypillistä asiakaskuntaansa.

Asiakkaat löytävät Majatalon palvelut mm. suosittelujen, matkailusivustojen sekä oman ja matkanjärjestäjien markkinoinnin kautta. Hotelli Hetan Majatalolla on myös paljon vakiintuneita asiakkaita. Asiakkaat saapuvat Majataloon pääasiallisesti Suomesta, Norjasta ja Länsi-Euroopasta. Majatalosta on helppo suunnata monipuolisille ulkoilureiteille ja idyllinen luonto tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia ainutlaatuisiin elämyksiin ja virkistäytymiseen ympäri vuoden. Yrityksellä on valmiina hyvät alihankintaverkostot monipuolisten liikunta- ja virkistysaktiviteettien tarjoamiseen ja järjestämiseen Majatalon vieraille.

Hotelli Hetan Majatalon rakennukset ovat hyvässä käyttökunnossa ja jatkuvassa käytössä. Sisustus ja ilmapiiri huokuvat kodikkuutta, tunnelmallisuutta ja luonnonläheisyyttä. Perinteisen pihapiirin puurakennuksiin kuuluvat mm. hotellirakennus, majatalorakennus ruokailu-keittiötiloineen, kota, puusauna ja varastorakennuksia. Pihapiirissä sijaitsee myös yrittäjäperheen käytössä oleva omakotitalo, jonka yläkerrassa on majoitustilaa. Majoitusta on 27:ssä hotellihuoneessa ja kahdeksassa majatalohuoneessa. Yhteensä petipaikkoja lisävuoteineen on hotellissa 99 ja majatalossa 31.

Ota nyt rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Tämä on tilaisuus sinulle, joka olet valmis investoimaan elämänmuutokseen ja yrittäjyyteen. Hetan Majatalon yritystoiminnan jatkajalle on tarjolla menestyvä yritys, joka on selvinnyt poikkeusoloista hyvinvoivana ja kannattavana.
Toivomme, että arvostat aitoa ja autenttista kyläyhteisöä, 
hyvää asiakaspalvelua sekä puhdasta erämaaluontoa. Kielitaito ja matkailu- ja majoitusalan tuntemus ovat eduksi uudelle yrittäjälle.

Hetan Majatalo Oy:n yksityiskohtainen liiketoimintaesite luovutetaan ostajaehdokkaille vain salassapitosopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Katso Hetan Majatalon esittelyvideo vuodelta 2019 tästä linkistä

Lisätietoja Hotelli Hetan Majatalon ja Enontekiön kunnan matkailun verkkosivuilta:

www.hetan-majatalo.fi
www.tosilappi.fi

Enontekiö, Lappi, Suomi

Majoitusala

Liikevaihtoluokka 300 000€-400 000€

Verkkosivu: https://hetan-majatalo.fi/

hotelli hetta

Ota yhteyttä yritykseen

Tai soita:

040 911 3351

Selaa muita myytäviä yrityksiä: